Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start KunstKids - Workshop Zinge! (groep 6, 7 en 8)

Start KunstKids - Workshop Zinge! (groep 6, 7 en 8)

In deze workshops is er, net als bij de repetities van Zinge!, naast samen zingen, veel aandacht voor zangtechniek, ademhaling, beleving en presentatie. Er worden zowel Nederlandstalige als Engelstalige nummers uit de top 40 gezongen.

Zangcoach Marlous Luiten gaat, samen met jou, op zoek naar welke stem (laag, midden of hoog) het beste bij je past. Voor diegene die door willen gaan is een instroom bij het jeugdpopkoor Zinge! mogelijk.

Met dank aan Cascade die geheel kosteloos de zaal tot zijn beschikking stelt.

Iedere vrijdag tussen 16-11-2018 en 07-12-2018 van 16:00 tot 16:50 uur. Opgeven doe je via de website. 

Wanneer?
16 november 2018 van 16.00 tot 16.50 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
Cultureel Centrum Cascade, Hoge Kade 50
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.