Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... Dementie en Muziek

Koffie met... Dementie en Muziek

Wat kan muziek betekenen voor iemand met dementie?
Wat kan muziek betekenen voor iemand met dementie en zijn of haar mantelzorger? Daar kan Marjan Dogger alles over vertellen deze ochtend. Muziek blijkt een positieve uitwerking te hebben op mensen met dementie. Het kan bijvoorbeeld rust geven of herinneringen oproepen. Maar muziek kan nog veel meer doen! Wil je weten welke positieve uitwerkingen het allemaal kan hebben? Drink dan gezellig een bakje koffie mee!

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Datum: donderdag 22 november
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Toegang: gratis | aanmelden niet nodig

Wanneer?
22 november 2018 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.