Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... diëtiste Ingrid Brouwer

Koffie met... diëtiste Ingrid Brouwer

In het kader van Nederland Leest: voeding
November is de maand van Nederland Leest. Het thema is dit jaar voeding. Diëtiste Ingrid Brouwer is tijdens deze Koffie met... te gast en zal informatie geven over verzadigde en onverzadigde vetten. Zij gaat vertellen over gezonde voeding en er is gelegenheid om vragen te stellen onder het genot van een kopje koffie. Kom je ook gezellig langs?

Praktische informatie
Datum: donderdag 29 noveber
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Toegang: gratis | aanmelden is niet nodig

Wanneer?
29 november 2018 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.