Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Spreekuur wijkagenten

Spreekuur wijkagenten

Iedere zaterdag van 11.00 tot 13.00 uur vindt er een spreekuur van de wijkagent plaats.

Ook is er één avond in de week spreekuur van 19.30 tot 21.30 uur. Dit is een wisselende dag en wordt
gecommuniceerd via het gemeentenieuws en de website.

Vraag of probleem
Tijdens het spreekuur kunt u met een wijkagent een kleine vraag of klein probleem bespreken. Als
u van te voren weet dat dit veel tijd in beslag neemt, verzoeken wij u vriendelijk een afspraak te maken met de wijkagent. Dit kan door te bellen naar 0900-8844 of op de website het contactformulier in te vullen.

Aangifte
U kunt tijdens het spreekuur geen aangifte doen. Wij verzoeken u vriendelijk een afspraak te maken via telefoonnummer 0900-8844. U kunt dan op korte termijn aangifte doen bij één van de collega’s van intake en service.

Wanneer?
Van 1 februari 2017 11.00 uur tot 30 november 2018 13.00 uur
Organisator
Politie Hendrik Ido Ambacht
Locatie:
Wijkpost van de politie HendrikIdo-Ambacht, Weteringsingel 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.