Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jongerenavonden

Deze avonden zijn voor jongeren van 16 tot en met 21 jaar. We komen eens in de twee weken bijelkaar om met het Woord van God bezig te zijn. Aan het begin van de avond wordt gezongen uit een samengestelde liederenbundel. Vaak is er na de pauze tijd voor bezinning in groepjes of ter afwisseling een spel of iets dergelijks.

Daarnaast worden ook een aantal keer per jaar activiteiten georganiseerd. Denk aan bijvoorbeeld strandwandelingen, etentjes, pakjesavond, bowlen en sportieve activiteiten. En als toppunt hiervan is er een kampweekend, waarvan het programma door de leden zelf wordt gemaakt.

Kijk voor meer informatie op de website.

Wanneer?
Van 11 januari 2009 20.00 uur tot 30 november 2018 22.00 uur
Organisator
Jan van der Linden van Jeugdvereniging Het Kompas
682 08 95
j.c.vanderlinden@hetnet.nl
Locatie:
Jan Wissenslaan 7
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.