Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Het Zinge! Winterconcert

Het Zinge! Winterconcert

Vandaag geeft het jeugdpopkoor van Zinge! 2 winterconcerten in Cascade.
In 2013 begon Zinge! met kids meerstemmig popmuziek te zingen. In vijf jaar tijd groeide Zinge! uit tot een club van 100 Zingers!.

Vijf jaar na de start van Zinge!, en twee jaar na hun laatste eigen winterconcert is de agenda weer vrij gemaakt voor een nieuwe Wintershow. Voor de pauze nemen de 4 verschillende groepen u (soms samen en soms apart) mee het moderne repertoire van Zinge!

Na de pauze laten de oudste groepen niet alleen horen, maar vooral ook zien waarom Zinge! zo populair is. In afwisselende showblokken brengen ze een zeer divers repertoire; van mooie ballads tot stevige dance.

Kaarten kosten Euro 12,50 p.st. en zijn verkrijgbaar via de Zinge! website.

Er zijn 2 shows. Eén om 14.00 uur en één om 19.00 uur.

Na afloop van de avondshow vieren we het 5-jarig bestaan met een feestje voor alle Zingers!, Mee-Zingers! en bezoekers boven in de Cascade.

Foto: Zinge!

Wanneer?
5 januari 2019 van 14.00 tot 00.00 uur
Organisator
Zinge!
Locatie:
Cultureel Centrum Cascade, Hoge Kade 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.