Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing: Herakles

Lezing: Herakles

De grootste der Griekse helden, de trots van een volk dat nooit een volk was. Hij, de zoon van een god, die in blindheid zijn kinderen vermoordt en twaalf onmogelijke werken moet verrichten, heeft zijn sporen achtergelaten in kunst en literatuur, godsdienst en ons dagelijks leven. En toch was hij gewoon een man die zijn best deed om alles goed te doen.

Kosten: € 14,00 p.p. incl. koffie/thee.
Voor meer informatie en opgave, zie de website.

Wanneer?
21 januari 2019 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
De Cicero Compagnie
Locatie:
in de vergaderzaal van de Nicolaaskerk, Weteringsingel 48b
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.