Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kom luisteren naar 'Een huis voor Harry' (Kinderen)

Kom luisteren naar 'Een huis voor Harry' (Kinderen)

Ze komen er weer aan, de Nationale Voorleesdagen! Zo ook bij de Bibliotheek AanZet. Van 23 januari t/m 2 februari schenken we door middel van de leukste activiteiten nóg meer aandacht aan voorlezen aan baby’s, peuters en kleuters.
Ga bijvoorbeeld tijdens de interactieve workshop van Zingen & Zo zingend en dansend op reis door het Prentenboek van 2019, luister naar dit verhaal tijdens het Voorleesuurtje én knutsel zelf Een huis voor Harry. Kom je ook langs?

Kom vandaag luisteren naar Een huis voor Harry – Kater Harry is bijna altijd binnen. Maar als vlinder Vera tikkertje wil spelen, gaat hij mee naar buiten. Maar dan verdwaalt hij. Kan jij Harry helpen?

Op woensdag 23 januari van 15.00 tot 16.00 uur kunnen kinderen luisteren naar dit aaibare verhaal. Na afloop van het voorlezen, ga je aan de slag om zelf een mooi huis voor Harry te maken. Wil Harry in jouw huis wonen?

Praktische informatie
Wat:          Kom luisteren naar Een huis voor Harry + knutselen
Datum:     Woensdag 23 januari – van 15.00 tot 16.00 uur
Voor wie:  kinderen van 2 t/m 6 jaar
Toegang: gratis
Aanmelden via de website of aan de balie

Wanneer?
23 januari 2019 van 15.00 tot 16.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.