Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Interactieve workshop van Zingen & Zo (Kinderen)

Interactieve workshop van Zingen & Zo (Kinderen)

Ze komen er weer aan, de Nationale Voorleesdagen! Zo ook bij de Bibliotheek AanZet. Van 23 januari t/m 2 februari schenken we door middel van de leukste activiteiten nóg meer aandacht aan voorlezen aan baby’s, peuters en kleuters.
Ga bijvoorbeeld tijdens de interactieve workshop van Zingen & Zo zingend en dansend op reis door het Prentenboek van 2019, luister naar dit verhaal tijdens het Voorleesuurtje én knutsel zelf Een huis voor Harry. Kom je ook langs?

Kom vandaag naar de Interactieve workshop van Zingen & Zo – tijdens de interactieve workshop van Zingen & Zo gaan kinderen op avontuur door Een huis voor Harry. Al zingend, dansend en toneelspelend beleven ze de mooiste dingen en duiken ze in de wereld van emoties. De workshop is op vrijdag 25 januari van 10.30 tot 11.00 uur. Doe mee!

Praktische informatie
Wat:           interactieve workshop van Zingen & Zo
Datum:     Vrijdag 25 januari – van 10.30 tot 11.00 uur
Voor wie:  kinderen van 2 t/m 6 jaar
Toegang: gratis
Aanmelden via de website of aan de balie

Foto: Voorstelling Nationale Voorleesdagen 2018 met Zingen&Zo in bibliotheek Papendrecht.

Wanneer?
25 januari 2019 van 10.30 tot 11.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.