Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Seminar Homoseksualiteit en geloven

Seminar Homoseksualiteit en geloven

Open gesprekken over homoseksualiteit en geloven. Dat is het doel van stichting Verscheurd, een initiatief van christenen die zelf van dichtbij met homoseksualiteit te maken hebben. Vanavond organiseert Verscheurd een seminar over homoseksualiteit. Een seminar voor iedereen met vragen over homoseksualiteit en geloven. De toegang is gratis, opgeven verplicht.

Tijdens de seminar zal er informatie worden gegeven over homoseksualiteit maar zullen er ook verhalen en ervaringen worden gedeeld. Dat is niet moeilijk, want de seminarleiders zijn zelf homo of lesbisch of zijn naaste-familielid-van. Uit eerste hand kunnen zij vertellen welke vooroordelen en onbegrip zij tegengekomen zijn, maar gelukkig ook over liefde en begrip die ze vonden. En over hun zoektocht in het geloof. Terwijl sommige christenen geloven dat de Bijbel geen ruimte laat voor homoseksuele relaties, voelen anderen zich geenszins bezwaard.

Tijdens de seminar zullen de verschillende Bijbelse visies worden besproken, zonder dat er een standpunt gekozen wordt. Doel van de avond is juist om verbinding te brengen tussen christenen met verschillende visies, en mensen toerusten in het omgaan met homoseksualiteit in hun eigen omgeving.

De avond begint om 19:30 uur in Jeugdcentrum Ambacht. Wegens beperkt aantal plaatsen is aanmelden noodzakelijk, dit kan via Verscheurd.nl/seminars.

Wanneer?
13 februari 2019 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Verscheurd
Locatie:
Jeugdcentrum Ambacht, Vijverhof 10
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.