Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Hi5After school - Schminken (8-12 jaar)

Hi5After school - Schminken (8-12 jaar)

Carnaval is in aantocht! Dit betekend tijd om te verkleden en te schminken.Bij Hi5After school kun je tussen 16.00-17.00 uur de mooiste creaties laten schminken door Diana's schminkpaleis. Er zijn 15 plekjes, dus zorg dat je ingeschreven staat! Als er na de eerste 15 kinderen nog tijd over is, gaat het schminken op volgorde van de rij. We kunnen geen plekje garanderen, als de inschrijving vol is.

Uiteraard kan je ook tussen 14.00-17.00 uur naar de inloop komen.

Opgeven doe je via de website

Wanneer?
20 februari 2019 van 14.00 tot 17.00 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
Baxhuis, Hoge Kade 58
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.