Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Stel uw vragen over bankzaken en veilig internetbankieren...

Stel uw vragen over bankzaken en veilig internetbankieren...

Vragen over bankzaken en veilig internetbankieren?
In Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht kun je terecht voor hulp

Zit je bij de Rabobank en heb je vragen over je bankzaken? Of wil je graag leren internetbankieren? Bianca Palmer en Esther van Efferen van de Rabobank Drechtsteden helpen je met het beantwoorden van alle vragen over bankzaken en internetbankieren.

Je kunt op dinsdag 12 en 19 februari en op dinsdag 5 maart gratis binnenlopen van 10.00 tot 12.00 uur bij bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht.

Wanneer?
5 maart 2019 van 10.00 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.