Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Hi5After school - Workshop gitaar (8-12 jaar)

Hi5After school - Workshop gitaar (8-12 jaar)

Er staat weer iets leuks op het programma, namelijk een workshop gitaar! De workshop duurt 30 minuten, met plaats voor 4 kinderen per workshop. In totaal zijn er 12 plekjes. Je wordt ingedeeld tussen 15.00-16.30 uur. Mocht je een sterke voorkeur voor een tijd hebben, stuur dan, nadat je bent ingeschreven een mail naar wendy@hi5ambacht.nl.
Je hoeft geen eigen gitaar mee te nemen.

Uiteraard kan je ook tussen 14.00-17.00 uur naar de inloop komen om te relaxen.

Opgeven doe je via de website

Wanneer?
6 maart 2019 van 14.00 tot 17.00 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
Baxhuis, Hoge Kade 58
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.