Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

38e Ambacht bridge drive

38e Ambacht bridge drive

Bridgeclub ’t Ambacht houdt vandaag haar 37e Ambacht bridgedrive in Cultureel Centrum Cascade.

U kunt inschrijven via de website, waar u door in de linker kolom te klikken op “Agenda” en dan naar de datum 9 maart te gaan het inschrijfformulier vindt. Alle informatie vindt u in de flyer die u ook op de website kunt zien.

U kunt ook bellen met Nico Bakker via tel. 06-19418145.

Foto: Bridgeclub 't Ambacht - De speelzaal genomen op 25 september 2018.

Wanneer?
9 maart 2019 van 13.00 tot 17.00 uur
Organisator
Bridgeclub t Ambacht
Locatie:
Cascade, Hoge Kade 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.