Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Hi5After school - High tea (8-12 jaar)

Hi5After school - High tea (8-12 jaar)

Vandaag gaan we gezellig met elkaar een high tea maken. Dit betekend dat we zelf hapjes gaan bereiden. Je kan hierbij denken aan sandwiches, chocolaatjes, fruitspiesjes en nog veel meer. Nadat alles gemaakt is, gaan we het natuurlijk ook opeten! mmm als dat geen smullen wordt... (Heb je bepaalde allergien, meld dit van te voren even!)

Uiteraard kan je ook tussen 14.00-17.00 uur naar de inloop komen.

Opgeven doe je via de website

Wanneer?
13 maart 2019 van 14.00 tot 17.00 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
Baxhuis, Hoge Kade 58
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.