Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Hi5After school - Sporten in de zaal (8-12 jaar)

Hi5After school - Sporten in de zaal  (8-12 jaar)

Vandaag gaan we lekker bewegen! Er zijn verschillende spel en sport activiteiten in de zaal. Wil je meedoen, zorg dan dat je makkelijke kleren aan hebt en gymschoenen. Het Baxhuis is gesloten, want we gaan aan de slag in de Ridderhal.

Van al dat rennen kan je dorst krijgen, vergeet geen drinken mee te nemen! Opgeven doe je via de website

Wanneer?
20 maart 2019 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
Sporthal de Ridderhal, Hoge Kade 60
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.