Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Laatste kans om deel te nemen aan de Woordkunstenwedstrijd

Laatste kans om deel te nemen aan de Woordkunstenwedstrijd

Hou je van taal en ben jij jonger dan 18 jaar? Doe dan mee en schrijf een songtekst, gedicht of rap. Als je wint, draag je jouw woordkunst voor tijdens de dodenherdenking op 4 mei in Zwijndrecht of Hendrik-Ido-Ambacht.

Een jury beoordeelt alle inzendingen. Als je genomineerd bent als winnaar, krijg je een uitnodiging voor de prijsuitreiking. Deze is op 17 april om 14.30 uur in de foyer van Cultureel Centrum Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht.

Het thema van de Nationale Dodenherdenking op 4 mei is dit jaar ‘In vrijheid kiezen’
Daar moet jouw creatie dus over gaan. Voor inspiratie kun je kijken op www.4en5mei.nl. Je mag natuurlijk ook een eigen draai geven aan het thema!

Stuur je gedicht uiterlijk op 27 maart naar representatie@h-i-ambacht.nl

Wanneer?
27 maart 2019 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht
representatie@h-i-ambacht.nl
Locatie:
nvt
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.