Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open Training voor scheidsrechters 16+

Open Training voor scheidsrechters 16+

De Scheidsrechtersvereniging Drechtsteden (SVD) nodigt alle KNVB-, verenigings- en aspirant scheidsrechters uit voor een specifieke en unieke training die wordt gegeven door 2 betaald voetbal scheidsrechters, actief in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie en tevens wekelijks aangesteld als 4e man en/of VAR Christiaan Bax en Marc Nagtegaal.

Op woensdagavond 10 april vanaf 19.00 uur op het ASWH-complex, Sportpark Schildman. Aanmeldingen graag sturen naar secretaris@svdrechtsteden.nl. Minimum leeftijd: 16 jaar.

Het programma:

    19.00 uur  - Ontvangst & kennismaking met koffie bij ASWH te HIA.
    19.45 uur -  Start Unieke Training.
    20.45 uur -  Einde Training
    21.00 uur -  Hapje & een Drankje & Ajax – Juventus kijken.

Deze clinic is geheel gratis en toegankelijk voor alle KNVB- en verenigingsscheidsrechters uit de regio Drechtsteden. Op deze avond zullen Christiaan en Marc, beiden vanaf hun eerste schreden als scheidsrechter lid van de SVD, een specifieke scheidsrechters training verzorgen. De training zelf begint om 19.45 uur en er zijn kleedkamers beschikbaar om om te kleden en na afloop te douchen.
Aansluitend is er gelegenheid om met Christiaan en Marc van gedachten te wisselen over allerlei zaken waar je als (club-)scheidsrechter binnen en buiten het veld tegenaan kan lopen en hoe daar mee om te gaan.

Met nadruk stellen we dat dit beslist geen actie is om KNVB-scheidsrechters te werven. We willen geïnteresseerden kennis laten nemen van de trainingsmogelijkheden die de SVD zijn leden elke woensdagavond biedt onder de deskundige leiding van onze gediplomeerde trainer Jan Tempelaar, die zelf jarenlang op het allerhoogste amateur niveau heeft gefloten en nog steeds in de hogere klassen actief is als arbiter.

Wanneer?
10 april 2019 van 19.00 tot 20.45 uur
Organisator
Het SVD Bestuur
secretaris@svdrechtsteden.nl
Locatie:
Reeweg 75
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.