Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Paasevent kinderkoor de Bubbel

Paasevent kinderkoor de Bubbel

De Bubbel is een supergezellig kinderkoor. Ben jij tussen de 4 en 12 jaar oud? Dan nodigen we je graag uit om met ons mee te zingen. Vandaag hebben we ons Paasconcert. De avond begint om 18.45 uur en de deuren gaan om 18.15 uur al open!
Wij hebben er zin in en iedereen is van harte uitgenodigd om te komen.

Wanneer?
16 april 2019 van 18.45 tot 19.30 uur
Organisator
Kinderkoor de Bubbel
Locatie:
Elimkerk, Jan Wissenslaan 7
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.