Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Taalcafé

Taalcafé

Tijdens het Taalcafé oefen je met Nederlands spreken. Samen met de taalcoach bespreek je verschillende onderwerpen, zodat je de Nederlandse taal nóg beter kunt begrijpen.

Het Taalcafé biedt de mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen en onderling ervaringen te delen. We pakken hiernaast boeken en tijdschriften erbij en werken aan jouw algemene taalvaardigheid. Je mag altijd ideeën voorstellen en onbeperkt vragen stellen.

Deelname is gratis.

Wanneer?
17 april 2019 van 10.00 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.