Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Hi5After school - Paaseieren versieren (8-12 jaar)

Hi5After school - Paaseieren versieren (8-12 jaar)

Het is bijna Pasen en daar horen natuurlijk mooie versierde paaseieren bij! Tijdens de inloop kan je de mooiste creaties maken en daarna mee naar huis nemen. Geef je even op, zodat wij weten hoeveel materialen we moeten kopen.

Uiteraard kan je ook tussen 14.00-17.00 uur naar de inloop komen om te relaxen.

Opgeven doe je via de website

Wanneer?
17 april 2019 van 14.00 tot 17.00 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
Baxhuis, Hoge Kade 58
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.