Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Hi5After school - XXL vakantie-editie (8-12 jaar)

Hi5After school - XXL vakantie-editie (8-12 jaar)

Tijdens de meivakantie hebben we de vakantietopper en Hi5After school gecombineerd en dit heeft geresulteerd in Hi5After school XXL!
Een sportieve vakantieactiviteit voor kinderen van 8-12 jaar.

Alles staat deze middag in het teken van sport. Je kan hierbij denken aan levend tafelvoetbal, tafeltennis XXL, frisbeegolf en nog veel meer spannende sporten. Trek je sportieve outfit aan, neem je bidon met water mee en kom gezellig meedoen!

De activiteit is gratis. Opgeven doe je via de website

Wanneer?
24 april 2019 van 14.00 tot 16.30 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
Sporthal de Ridderhal, Hoge Kade 60
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.