Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Oranje bridgedrive in Cascade

Oranje bridgedrive in Cascade

Vanavond nodigt bridgeclub ’t Ambacht u uit om vanaf 19:45 gezellig te komen bridgen in Cascade onder het genot van een Oranjebitter of jus d' orange. Er zijn 4 prijzen per lijn en er kunnen maximaal 80 paren meedoen, dus wees er snel bij.

Zie voor de inschrijfprocedure en alle andere informatie de flyer op de website

Foto: Bridgeclub ’t Ambacht

Wanneer?
24 april 2019 van 19.30 tot 23.00 uur
Organisator
Bridgeclub t Ambacht
Locatie:
Cascade, Hoge Kade 50
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.