Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Mantelzorgbijeenkomst: Op Adem komen

Mantelzorgbijeenkomst: Op Adem komen

Ademworkshop door Fee Bussenkell van Covita
Inloop vanaf 9.15 uur. Op deze ochtend gaan we actief aan de slag met onze ademhaling. Op een ontspannen manier laat Fee iedereen oefeningen doen en geeft tips en uitleg over een goede ademhaling. Dit geeft je meer energie en je voelt je vitaler. Veel mensen ademen, in een rustige toestand, te snel en te vaak. Een goede ademhaling maakt je mentaal sterker, verzacht lichamelijke klachten en geeft meer energie.

Alle mantelzorgers uit de Drechtsteden nodigen wij van harte uit voor deze bijeenkomst.
Deelname is gratis, aanmelden is gewenst.
Mail naar mantelzorg@meeplus.nl of bel naar 078 206 32 02. 
Graag vermelden: naam, contactgegevens, woonplaats en welke bijeenkomst.

Wanneer?
24 april 2019 van 09.30 tot 11.30 uur
Organisator
MEE
078 206 32 02
mantelzorg@meeplus.nl
Locatie:
in Wielstaete, van Kijfhoekstraat 146
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.