Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Diep in de Zee: Opening buitenbad

Diep in de Zee: Opening buitenbad

Vandaag gaat het buiten buitenbad weer open. Hi5Ambacht zal in samenwerking met Zwembad de Louwert zorgen voor verschillende leuke spelletjes en een creatieve activiteit! Het thema dit jaar is: Diep in de Zee. Alle spellen en creatieve activiteiten zullen in dit thema zijn.

In verband met de weersvoorspellingen zijn er veel spelletjes op het "land". Je kunt meedoen aan:
- Het vissenspel
- Het vissenblaasspel
- Het kwallenspel
- En creatieve activiteiten

Je hoeft je niet aan te melden. De activiteiten zijn gratis, wel heb je een geldig toegangskaartje nodig van het zwembad. (Dit mag ook je abonnement zijn)

Wanneer?
1 mei 2019 van 13.00 tot 16.00 uur
Organisator
Hi5 Ambacht / Zwembad de Louwert
Locatie:
Hogekade 70
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.