Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Het geheim van Lin Shao (3-6 jaar)

Het geheim van Lin Shao (3-6 jaar)

Zterk kinderboeken heeft sinds een aantal jaar budoverhalen voor kinderen, geschreven door Jeroen Stoute. De waarden van budo (verdedigingssporten) zijn hierin op spelende wijze verwerkt. Deze ochtend bespreken we wat het betekent om voor jezelf op te komen.

Vandaag met: Het geheim van Lin Shao
Jeroen Stoute is Aikido leraar bij Aikido Vereniging Bushi Dojo. Hij heeft het boek Het geheim van Lin Shao geschreven. Het verhaal, de illustraties, de vragen en de tips in het boek helpen jonge kinderen nadenken over wat het betekend om voor jezelf op te komen. Deze ochtend vertelt Jeroen over deze tips en gaat met kinderen van 3 t/m 6 jaar in gesprek.

Deelname is gratis.
Aanmelden kan bij de balie van de bibliotheek of via de website

Afbeelding: Voorkant van het boek 'Het geheim van Lin Shao' geschreven door Jeroen Stoute

Wanneer?
1 mei 2019 van 10.30 tot 11.15 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.