Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cascade filmavond Bohemian Rhapsody

 Cascade filmavond Bohemian Rhapsody

De muziekfilm ‘Bohemian Rhapsody’ trok wereldwijd miljoenen mensen naar de bioscoop. Het is een ode aan de Britse rockband Queen, hun muziek en buitengewone leadzanger Freddie Mercury. De film duurt 134 minuten, heeft een pauze en is geschikt voor alle leeftijden.

Kaartjes kosten Euro 6,00 p.p. en zijn te bestellen via de website

Wanneer?
1 mei 2019 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
St. Cascade
Locatie:
Cultureel Centrum Cascade aan de Hoge Kade 51
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.