Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cascade filmmiddag Pieter Konijn

Cascade filmmiddag Pieter Konijn

In de meivakantie vertoont Cascade de familiefilm ‘Pieter Konijn’. Dit is de verfilming van Beatrix Potters tijdloze verhaal over de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn. De film duurt 95 minuten en bevat een pauze. Geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar.

Kaartjes kosten Euro 4,50 p.p. en zijn te bestellen via de website

Wanneer?
1 mei 2019 van 15.00 tot 00.00 uur
Organisator
St. Cascade
Locatie:
Cultureel Centrum Cascade aan de Hoge Kade 51
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.