Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

De Hollandse Derde Helft

De Hollandse Derde Helft

Vandaag speelt ASWH de competitiewedstrijd tegen Achilles '29. Na de wedstrijd is de kantine het toneel van de Hollandse Derde Helft. En dan is er natuurlijk geen meer geschikte DJ dan DJ René om er een feestje van te maken! Waar we René kennen van de Tiroler Après Ski feesten in de regio, draait hij deze middag voornamelijk de meest feestelijke Hollandse Hits.

De kantine van ASWH wordt in Hollandse stijl aangekleed en is speciaal tot 21.00 uur open. Voor de kinderen zijn er aan het eind van de middag poffertjes te bestellen. Ook is de keuken langer open om het begin van de avond goed door te komen. Daarnaast kunnen de kinderen zich vermaken aan de kindertafel.

Uiteraard is dit gezellige feestje voor iedereen toegankelijk, ook niet-leden van ASWH zijn van harte welkom.
De Hollandse Derde Helft start vanaf 17.00 uur.

Wanneer?
11 mei 2019 van 17.00 tot 00.00 uur
Organisator
Voetbalvereniging ASWH
Locatie:
Sportpark Schildman, Reeweg 75
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.