Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Informatieavond over het broodfonds

Informatieavond over het broodfonds

Ondernemers hebben een belangrijke positie in de maatschappij. Een sociale ondernemer zorgt niet alleen voor zichzelf maar ook voor anderen. In het kader van het Actieplan Lokale economie organiseren de VAO en de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht in samenwerking met de organisatie Broodfonds een informatieavond over het broodfonds.

Het broodfonds is een collectieve voorziening voor arbeidsongeschiktheid, ontwikkeld dóór en vóór ondernemers. Het is een solidair vangnet voor ondernemers. Bent u ondernemer in Hendrik-Ido-Ambacht en wilt u meer informatie over het broodfonds of u hierbij aansluiten? Kom dan naar de informatieavond.

Wanneer:   16 mei 2019
Inloop:        19.00 uur
Start:           19.30 uur
Locatie:      Het gemeentehuis

Graag vooraf aanmelden bij Anouk van den Heuvel, accountmanager bedrijven, via email.
De bijeenkomst gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen.

Wanneer?
16 mei 2019 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
de VAO en de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht
a.vandenheuvel@h-i-ambacht.nl
Locatie:
Gemeentehuis, Weteringsingel 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.