Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

De Gezond en Fitheidsdag 60+

De Gezond en Fitheidsdag 60+

Vandaag organiseert Hi5Ambacht in samenwerking met de gemeente de vierde editie van de Gezond en Fitheidsdag 60+. De gemeente stimuleert een gezonde leefstijl en de vitaliteit van ouderen. Het is fijn als oudere inwoners zo lang mogelijk gezond en zelfstandig kunnen leven en wonen in onze gemeente.

Tijdens de Gezond en Fitheidsdag 60+ kunt u zich onder het genot van een kopje koffie of thee laten informeren door verschillende sportaanbieders over hen aanbod in Hendrik-Ido-Ambacht (en omstreken). Daarnaast zijn op deze dag verschillende zorgaanbieders aanwezig waarbij u zich op het gebied van gezondheid kan laten testen en informeren.

Olga Commandeur (bekend van Nederland in Beweging!) zal deze gezellige dag openen en laat zien dat bewegen op alle leeftijden kan!
Gedurende de dag zijn er nog verschillende workshops waar u aan kunt deelnemen en demonstraties waar u van kunt genieten.

Entree = gratis

Wanneer?
18 mei 2019 van 09.30 tot 13.00 uur
Organisator
Hi5 Ambacht
Locatie:
Sporthal de Ridderhal, Hoge Kade 60
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.