Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Girlzz Night Out 8.0 (10-14 jaar)

Girlzz Night Out 8.0 (10-14 jaar)

Een super gezellige meidenavond voor meiden van 10-14 jaar oud uit Hendrik Ido Ambacht en Zwijndrecht. Dit keer de Summer Vibes edition. Deze vindt dit keer plaats in Zwijndrecht.

Een leuke avond met geknutsel, geklets en een hoop gelach. De meiden kunnen zich (laten) opmaken, nagels lakken en hun haar mooi vlechten of opsteken, ook is er henna. Natuurlijk is er ook genoeg lekkers te eten en drinken tijdens deze écht Girlzz Night Out!

Entree Euro 2,50 p.p.
Aanmelden voor 20 mei via email

Wanneer?
24 mei 2019 van 19.30 tot 22.00 uur
Organisator
Jongerenwerk Hendrik Ido Ambacht
girlzznightout@hotmail.com
Locatie:
Hart van Meerdervoort, Perkstraat 57 (Zwijndrecht)
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.