Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Nationale Buitenspeeldag in het Jeugdspeelpark

Nationale Buitenspeeldag in het Jeugdspeelpark

Vandaag is het de Landelijke Buitenspeeldag. Het Jeugdspeelpark organiseert een gezellige buitenspeelmiddag met extra activiteiten. Iedereen is van harte welkom van 13.30 uur tot 16.00 uur.

Kom jij ook lekker spelen?


Buitenspelen is super belangrijk, maar wordt steeds minder vanzelfsprekend. Daarom is er de nationale Buitenspeeldag. Die dag maken we van Nederland één grote speelplek. Landelijk wordt de Buitenspeeldag georganiseerd door Jantje Beton en kinderzender Nickelodeon.

Wanneer?
12 juni 2019 van 13.30 tot 16.00 uur
Organisator
Stichting Jeugdspeelpark
info@jeugdspeelpark.nl
Locatie:
Rossenburgpad 12
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.