Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Mantelzorgbijeenkomst: Morele dilemma’s in de mantelzorg

Mantelzorgbijeenkomst: Morele dilemma’s in de mantelzorg

Morele dilemma’s in de mantelzorg, door Wilco Kruijswijk
Wie voor een ander zorgt, herkent dit probleem: je moet soms kiezen, maar geen van de keuzemogelijkheden is prettig voor iedereen. Wat voor jou de beste keuze is, is dat niet altijd voor degene voor wie je zorgt. Je hebt dan een dilemma. In deze presentatie staan we stil bij een bijzonder soort dilemma’s, namelijk: morele dilemma’s. Daarbij spelen waarden en normen een rol. Soms besef je dat niet eens, omdat jouw waarden en normen voor jou zo vanzelfsprekend zijn. Het verschilt van persoon tot persoon of en wanneer je zo’n moreel dilemma ervaart. 

Wilco Kruijswijk (1980)  is auteur van het boekje ‘Draai het eens om. Aan de slag met morele dilemma’s in de mantelzorg.’ en houdt zich ruim 10 jaar bezig als projectleider, onderzoeker én vormgever met informele zorg, bewegen en zingeving.

Alle mantelzorgers uit de Drechtsteden nodigen wij van harte uit voor deze bijeenkomst.
Deelname is gratis, aanmelden is gewenst.
Mail naar mantelzorg@meeplus.nl of bel naar 078 206 32 02. 
Graag vermelden: naam, contactgegevens, woonplaats en welke bijeenkomst.

Afbeelding: Voorkant van het boekje ‘Draai het eens om. Aan de slag met morele dilemma’s in de mantelzorg’ door Wilco Kruijswijk.

Wanneer?
12 juni 2019 van 09.30 tot 11.30 uur
Organisator
MEE
078 206 32 02
mantelzorg@meeplus.nl
Locatie:
in Wielstaete, van Kijfhoekstraat 146
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.