Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Collecte Oranjefonds

Collecte Oranjefonds

In de week van 11 t/m 15 juni vindt de Oranjefondscollecte plaats en HiP van A tot Z doet ook mee aan deze collecte
HiP collecteert in een deel van De Volgerlanden. De helft van de opbrengst is voor het Oranjefonds, de andere helft is voor HiP. Woont u niet in De Volgerlanden en wilt u toch doneren, doe dan mee aan de online collecte

HiP van A tot Z is een lokale organisatie, die aangesloten is bij de landelijke vereniging HiP helpt. Van A tot Z staat voor: van H.I.Ambacht tot Zwijndrecht (incl. Heerjansdam). HiP van A tot Z is een sterk groeiend netwerk van kerkleden die in Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht in hun eigen buurt vrijwillig praktische hulp bieden aan mensen in nood. Hulpvragers zonder sociaal netwerk en financiële middelen om hulp te kunnen inkopen, worden op deze manier geholpen door hulpbieders die daarmee ook hun eigen kerk een gezicht geven in de lokale samenleving. Vraag en aanbod worden door de plaatselijke helpdesk van HiP van A tot Z bij elkaar gebracht. Voordat een hulpvraag een hulpbieder bereikt, is deze eerst door een HiP-medewerker in behandeling genomen en afgebakend tot een geschikte HiP-hulpvraag. Zowel hulpvragers als hulpbieders weten hierdoor wat zij kunnen verwachten, waar de vraag begint en waar hij eindigt. Lokale kerken en andere organisaties werken binnen de plaatselijke HiP-helpdesk met elkaar samen. 

Wanneer?
Van 11 juni 2019 00.00 uur tot 15 juni 2019 00.00 uur
Organisator
Stichting HiP van A tot Z
Locatie:
in De Volgerlanden
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.