Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voorwinden Hiaten Open

Voorwinden Hiaten Open

Vanaf 8 juni vindt bij de Ambachtste tennisvereniging Hiaten de Voorwinden Hiaten Open plaats. Tot en met zondag 16 juni zullen tennissers in diverse categorieën actief zijn op Sportpark Schildman.

Frans thema
Net als tijdens de edities in de voorgaande jaren, is er gedurende het gehele toernooi – vanaf het voorweekend op zaterdag 8 juni tot en met zondag 16 juni – sprake van een thema. Dit jaar is dat ‘De Franse slag’. Op vrijdag 14 juni vindt tevens de traditionele feestavond plaats op het terrein van Hiaten.

Inschrijven
De inschrijving voor de Voorwinden Hiaten Open sluit aankomende zondag (2 juni). Tot die tijd kunnen spelers in de enkel-, dubbel- (heren en dames) en mix-categorieën zich dus aanmelden via de website

Wanneer?
Van 8 juni 2019 00.00 uur tot 16 juni 2019 00.00 uur
Organisator
Tennisvereniging Hiaten
Locatie:
Reeweg 75F
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.