Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Informatieavond Inzicht in pubers (10+)

Informatieavond Inzicht in pubers (10+)

Na zeer drukbezochte eerdere edities in Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht vindt vandaag in de Cascade in samenwerking met Vivenz Jongerenwerk Ambacht weer een Topcoach informatieavond over de puberteit plaats. Op een simpele, duidelijke maar vooral ook luchtige manier komt u op deze avond te weten hoe pubers denken en waarom ze doen zoals ze doen. U ontvangt tips en adviezen hoe u hier het beste mee om kunt gaan.


Soms lijkt het wel alsof kinderen in de pubertijd impulsief, willekeurig en volledig onverklaarbaar handelen en reageren. Toch is dit in werkelijkheid niet zo. Veel handelingen en reacties zijn te verklaren door veranderingen in de hersenen. Tel daar een “door de war geschopte, hormoonhuishouding” bij op en het resultaat is compleet. En ja, soms zijn ze, net als volwassenen, ook gewoon vervelend, in een slechte bui of eigenwijs.

Maar ook al heeft het dit gedrag te maken met fysieke veranderingen, hoe ga je daar als ouder dan mee om?
Op deze informatieavond krijgt u uitleg over hoe het puberbrein werkt en een verklaring bij bepaalde gedragingen en reacties. Hierdoor krijgt u beter inzicht in uw puber en leert u sommige acties en reacties beter te begrijpen. Bovendien ontvangt u tips en adviezen hoe met pubers om te gaan.

Zo ontstaat er een betere balans tussen wat u graag wilt bereiken zonder uit het oog te verliezen wat zij nu, op dit moment belangrijk vinden.
Tijdens en na afloop van de avond is er uitgebreid de gelegenheid voor het stellen van vragen.

De toegang is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt.
Ga daarom voor meer informatie of om u aan te melden snel naar de website

Wanneer?
19 juni 2019 van 20.00 tot 21.30 uur
Organisator
Topcoach
Locatie:
Cultureel Centrum Cascade, Hoge Kade 50
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.