Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Hoog Ambacht Got Talent (kinderen)

Hoog Ambacht Got Talent (kinderen)

Vandaag van 16:00 uur tot 20:00 uur wordt in winkelcentrum Hoog Ambacht de eerste editie van Hoog Ambacht’s Got Talent georganiseerd. Een talentenshow voor kinderen uit Hendrik-Ido-Ambacht en omstreken.

De talenten
10 deelnemers tussen de 6 en 16 jaar gaan de strijd aan voor de titel “Hoog Ambacht’s Got Talent 2019”. Ook maken de kids kans op toffe geldprijzen. Zo gaat de winnaar er met een bedrag van €250,- vandoor. Uit veel aanmeldingen zijn er een aantal geluksvogels geselecteerd die hun talent graag willen laten horen.

Het programma
Om 16:00 uur wordt het evenement afgetrapt op de Sophiapromenade (tegenover de D&D Mode). Er is een jury aanwezig, een presentator en een DJ die bijdragen aan deze leuke avond.

Afbeelding: Winkelcentrum Hoog Ambacht

Wanneer?
22 juni 2019 van 16.00 tot 21.00 uur
Organisator
Winkelcentrum Hoog Ambacht
Locatie:
Sophiapromenade
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.