Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Buikschuifkampioenschappen (jeugd)

Buikschuifkampioenschappen (jeugd)

Ga jij de uitdaging aan op de buikschuifbaan?
Het is weer tijd voor de jaarlijkse Ambachtse Buikschuifkampioenschappen! Als onderdeel van de Zwem4daagse is het op woensdagmiddag 3 juli extra leuk in Zwembad de Louwert. Je kunt dan komen schuiven op een super lange buikschuifbaan!

Je kunt gratis aan deze activiteit meedoen, je hoeft alleen de entree van het zwembad te betalen of misschien heb je zelfs een abonnement.

Inschrijven via de website

Wanneer?
3 juli 2019 van 14.00 tot 16.30 uur
Organisator
Hi5 Ambacht
Locatie:
Zwembad de Louwert, Hoge Kade 70
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.