Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

De Speelfabriek week 2 (5-13 jaar)

De Speelfabriek week 2  (5-13 jaar)

Deze zomervakantie kunnen kinderen van 5 t/m 13 jaar zich vermaken met De Speelfabriek. Drie weken speelplezier in De Ridderhal.

Cees van Meerten, voorzitter van organisator Stichting Vrij Spel is nu al enthousiast: “We hebben dit jaar weer een mooi gevarieerd programma! De kinderen kunnen volop sporten, spelen en knutselen. En bij mooi weer zijn er waterspelletjes. Naast de vaste activiteiten, zoals tafelvoetballen, het luchtkussen en de XXL Lego is er dagelijks iets bijzonders te doen. Zo kunnen kinderen meedoen aan karate en judo. Een ander hoogtepunt zijn de workshops, zoals een fotolijstje maken, lipgloss en parfum maken en taarten versieren.”

Helden en schurken kamp
Ziet u in de week van 19 augustus superhelden en -schurken in het Baxpark? Schrik dan niet, want zij kamperen daar. Cees: “Misschien hebben kinderen hun krachten nog niet ontdekt. Tijdens dit kamp zullen zij daar achter komen en krijgen ze dus de kans om hun superpowers te verbeteren!”

Inzet
In de afgelopen jaren heeft De Speelfabriek een vaste plek in de Ambachtse zomers gekregen. “Een begrip in Ambacht. Dat merken we niet alleen aan de vele kinderen die ons weten te vinden, maar ook aan de donaties en de inzet van vele vrijwilligers”, zegt hij. “We zijn hen heel dankbaar, want zonder donaties en vrijwilligers kunnen wij niet bestaan.”

De Speelfabriek wordt gehouden van 22 t/m 26 juli, 29 juli t/m 2 augustus en van 19 t/m 23 augustus en is open van 9.30 tot 15.30 uur.
Een dagkaart kost € 3,00. Een weekkaart (5 dagen spelen) kost € 12,50.
Incl. elke dag bij de bar met je kaartje een gratis bekertje limonade!
Meer informatie vindt u op www.stichtingvrijspel.nl. Ook kunt u zich daar aanmelden als vrijwilliger.

Wanneer?
Van 29 juli 2019 09.30 uur tot 2 augustus 2019 15.30 uur
Organisator
Stichting vrij spel
Locatie:
in de Ridderhal, Hoge Kade 60
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.