Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Work­shop Snoeken doe je zo (8-12 jaar)

Work­shop Snoeken doe je zo (8-12 jaar)

Work­shop voor kin­de­ren Snoeken doe je zo!
Sander van der Stoep heeft een prachtig snoekboek geschreven. Vandaag vertelt hij hoe je slim en verantwoord op snoek kunt vissen. Kunstaas, knopen, snoek landen en onthaken, alles komt aan bod. Voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.

Deelname is gratis. Aanmelden via de pixa

Wanneer?
10 augustus 2019 van 10.30 tot 11.15 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.