Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zomeravond bridgedrives in Cascade

Zomeravond bridgedrives in Cascade

Bridgeclub ’t Ambacht organiseert zijn jaarlijkse zomeravondcompetitie
Vanaf 5 juni elke woensdagavond tot en met 21 augustus om 19:45 uur. De zomeravonddrives zijn er voor iedere bridgeliefhebber. Schroomt u niet gezellig mee te komen bridgen! Zie voor alle informatie de flyer op de website

Op 28 augustus is er een feestelijke slotavond, gratis voor een ieder die minstens 7x heeft meegespeeld, invulling afhankelijk van de gemiddelde opkomst.

Foto: Bridgeclub 't Ambacht - De speelzaal

Wanneer?
Van 5 juni 2019 19.45 uur tot 21 augustus 2019 23.00 uur
Organisator
Bridgeclub t Ambacht
Locatie:
Cascade, Hoge Kade 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.