Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zomeravondconcert in de Bethelkerk

Zomeravondconcert in de Bethelkerk

Arjan & Edith Post en André van Vliet in concert
Vandaag wordt er een zomeravondconcert georganiseerd in de Bethelkerk (Zwijndrecht). Dit voornamelijk instrumentale concert wordt gegeven door drie bekende musici, namelijk:Arjan & Edith Post, trompet en André van Vliet, orgel. Deze musici zijn met grote regelmaat op tv te bewonderen en spelen bij vele concerten in binnen- en buitenland. Daarnaast zijn ze ook te beluisteren op vele cd’s .

Zij treden op 24 augustus zowel gezamenlijk als solistisch op. Zo zal André van Vliet diverse orgelsolo’s en improvisaties ten gehore brengen. Daarnaast is er ook tijd ingepland voor samenzang, zodat vele muziekliefhebbers met uiteenlopende interesses allen aan hun trekken komen. Er zullen bekende liederen uit diverse Christelijke liedbundels ten gehore gebracht worden, maar ook zullen er klassieke en populaire melodieën op het programma staan.

Het concert begint om 20.00 uur en de kerk is open vanaf 19.30 uur. In de pauze kunt u in het Atrium van de kerk, cd’s van beide musici kopen en is er gelegenheid, om onder het genot van een drankje, Arjan & Edith en André te ontmoeten. Wanneer u de toegangskaarten vooraf reserveert kosten deze slechts € 7,- . Dat kan telefonisch of door een WhatsApp of  SMS te sturen met uw naam en het aantal kaarten. Het telefoonnummer is 06-28571581. Kaarten bestellen via de email is ook mogelijk: leenkoster53@g.mail.com

Aan de kerk kosten de kaarten € 10,-. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.
Voor meer informatie kunt bellen of mailen met Leen Koster.

Wanneer?
24 augustus 2019 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Leen Koster
06-28571581
leenkoster53@g.mail.com
Locatie:
Bethelkerk aan de Rotterdamseweg 73 (Zwijndrecht)
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.