Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

TOOST Foodtruck Festival

TOOST Foodtruck Festival

Van 29 t/m 31 augustus verblijft de TOOST karavaan met een bonte verzameling foodtrucks, een zomerse muziek line-up, kunstzinnig kids-programma en vooral véél lekkers en gezelligheid in Hendrik-Ido-Ambacht. Kom met je vrienden, familie, kids en collega’s naar het lekkerste, reizende festival van het jaar!

Donderdag 29 augustus van 12:00 - 23:00 uur
Vrijdag 30 augustus van 12:00 - 23:00 uur
Zaterdag 31 augustus van 16:00 - 23:00 uur

De toegang is gratis.
Kijk voor meer informatie op de website

Wanneer?
Van 29 augustus 2019 12.00 uur tot 31 augustus 2019 00.00 uur
Organisator
TOOST Festival
Locatie:
Burgemeester Baxpark
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.