Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start Kunstkids 3D Vogels maken (Groep 3-4)

Start Kunstkids 3D Vogels maken (Groep 3-4)

Deze periode staat KunstKids in het teken van de Sophiapolder. Op de Sophiapolder leven veel bijzondere vogels. Tijdens de workshop gaan we deze mooie vogels maken van papier-maché, afvalmateriaal en ijzerdraad. Voor de kinderen die het leuk vinden, worden de vogels tentoongesteld in het bezoekerscentrum van de Sophiapolder.

Datum:                               Maandag tussen 9 september – 30 september 2019
Tijd:                                    16.00-17.15 uur
Locatie:                              Stadhouder Willem 3 school

Inschrijven via de website

Wanneer?
9 september 2019 van 16.00 tot 17.15 uur
Organisator
Hi5 Ambacht
Locatie:
Stadhouder Willem 3 school, Sandelingenstraat 17
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.