Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start Fotografie op de Sophiapolder (groep 6-7-8)

Start Fotografie op de Sophiapolder (groep 6-7-8)

Kijk eens anders naar de dingen om je heen… leer de mooiste foto’s maken op een bijzondere locatie. Op de Sophiapolder zijn er genoeg mogelijkheden! Je kan tijdens de overvaart al beginnen met fotograferen. Voor de kinderen die het leuk vinden, worden de foto’s na de workshop tentoongesteld in het bezoekerscentrum van de Sophiapolder.

Datum:                               Iedere dinsdag tussen 10 september – 01 oktober 2019
Tijd:                                    16.00-17.30 (overvaart naar Sophiapolder duurt totaal 20 minuten)
Locatie:                              Sophiapolder

Inschrijven via de website

Wanneer?
10 september 2019 van 16.00 tot 17.30 uur
Organisator
Hi5 Ambacht
Locatie:
Sophiapolder, Veersedijk 301
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.