Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start Kunstkids Robots en Lego (Groep 1-2)

Start Kunstkids Robots en Lego (Groep 1-2)

KunstKids staat deze periode in het teken van de Sophiapolder. Speciaal voor de groepen 1-2 gaan we aan de slag met robots en lego, zodat we de Sophiapolder op afstand leren kennen. Denk hierbij een route programmeren voor de robot, zodat hij een mooie wandeling over de kaart van de Sophiapolder kan maken. Met lego mooie dingen bouwen is sowieso al een feest, helemaal als je leert om nog mooiere dingen te maken!

Datum:                               Iedere woensdag tussen 11 september – 2 oktober 2019
Tijd:                                    15.00-15.45 uur
Locatie:                               De Klimboom

Inschrijven via de website

Wanneer?
11 september 2019 van 15.00 tot 15.45 uur
Organisator
Hi5 Ambacht
Locatie:
De Klimboom, Druivengaarde 5
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.