Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start Kunstkids Expeditie Sophiapolder (Groep 5-6)

Start Kunstkids Expeditie Sophiapolder (Groep 5-6)

Hoe gaaf is dat! Leer de Sophiapolder op een andere manier kennen en ga mee op expeditie! Elke week ga je met de boot over naar het eiland om daar leukste dingen te leren over de natuur, maar natuurlijk vooral heel veel dingen ontdekken over de spannende Sophiapolder.

Datum:                               Iedere woensdag tussen 11 september – 25 september 2019
Tijd:                                    16.00-17.30 uur (overvaart naar Sophiapolder duurt totaal 20 minuten)
Locatie:                              Sophiapolder

Inschrijven via de website

Wanneer?
11 september 2019 van 16.00 tot 17.30 uur
Organisator
Hi5 Ambacht
Locatie:
Sophiapolder, Veersedijk 301
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.