Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Evolution of Rock

Evolution of Rock

Evolution of Rock in Theater Cascade - Hoge Kade 50.
Het Pop & Rock Koor 7th Street uit Rotterdam IJsselmonde is gestart in het najaar van 2009, op 14 september a.s. vieren wij ons 10-jarig jubileum. Wij zullen deze avond een avondvullend jubileumconcert geven in theater “Cascade” in H.I. Ambacht. Evolution of Rock dit in samenwerking met de Lapréband. En onder algehele leiding van onze dirigent Peter Kann.
Het programma bestaat uit 3 sets van een half uur, en in de pauze verzorgt de Lapréband lekkere funk/rocknummers, zij zullen tevens bij enkele nummers het koor begeleiden.
In de eerste set de jaren 60-70 komen er songs voorbij van bijvoorbeeld The Beatles, The Stones, Pink Floyd, enz., In de tweede set de jaren 80-90 kun je denken aan nummers van Guns N’ Roses, Golden Earring, Bon Jovi, lekkere rocksongs. De laatste set de jaren 2000, denk aan U2, Red Hot Chili Peppers, Armin van Buuren. Dus voor de Pop en Rock liefhebbers a trip down memory lane met hits van de afgelopen 60 jaar.

Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar, de entreeprijs bedraagt € 10,00. Heb je belangstelling bel dan even naar 06-19761766 of stuur een mail naar: 7thstreetpopenrockkoor@gmail.com

Voor meer informatie: www.7thstreetpopenrockkoor.com

Wanneer?
Van 14 september 2019 20.00 uur tot 15 september 2019 00.00 uur
Organisator
Cultureel Centrum Cascade
Locatie:
Hoge Kade 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.