Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bewonersavond Echt Voor Ambacht

Bewonersavond Echt Voor Ambacht

Echt Voor Ambacht organiseert op donderdag 19 september een bewonersavond in Cascade. De fractie wil de inwoners graag op deze avond ontmoeten en met hen het gesprek aangaan.

Als partij praten en beslissen wij over zaken die u als inwoner aangaan. Over de leefomgeving hebben inwoners zeker hun (eigen) ideeën, als fractie vragen wij u om die ideeën met ons te delen, zodat wij die mee kunnen nemen in onze overwegingen bij beleidsvoorstellen. (Beleidsvoorstellen waaraan uiteraard een participatietraject vooraf is gegaan.)

De bewonersavond begint om 20.00 uur in de Rheinfallzaal.
Inloop vanaf 19.30 uur.

Wanneer?
19 september 2019 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Echt Voor Ambacht (EVA)
Locatie:
Cascade, Hoge Kade 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.